2009. november 28., szombat

Kiváló idő a földmunkára, betonozásra

Putnoki János utcára az emulziót már két napja felvitték, de az aszfaltozó gépsor nem jutott el idáig. Reméljük a saras környezet nem szennyezi be az aszfaltfelületet.
Ha elindul a gépsor, biztos itt folytatják. Már minden előkészítve, csak egy kis száraz, napos idő kellene még.

Az alkotmány utcában az alapfeltöltés, hengerezés megtörtént. Az árok markolása folyik, aztán itt is lehet teríteni az aszfaltszőnyeget.


Pápai Vince utcában is markoló dolgozik már.

Petrovics utcában a szegélykövek vonalában egyengetik a talajt.

Nyárfa utca lakói sem sokáig száguldoznak a homokon.

A Tamási Áron utca forgalmi szempontból fontos fejlesztés. A Helikon utcához hasonlóan, összeköti a Kossuth utcát a vasúti töltéssel. A tengelyt-törő kátyúk ideje lejárt. A "kis kenyérbolt" kifli-forgalma hamarosan megduplázódik.

A Hetényvezér kereszteződése is alakul.
A fiúk a szegélykő ívén spekulálnak.

A betonozáshoz, szegélykő építéshez ideális ez a szemerkélő eső. Remélem egy forró teával megvendégelik a munkásokat a környékbeli boldog lakók.

Az Erdőföld utca kereszteződése is szegélykővel kijelölve, pár nap után jöhet a zúzottkő.

A Tamási Áron utca, és a fentieken túl, a mai Petőfi Népe közli a "kiválasztottak" listáját. Ha az időjárással szerencsénk lesz (vasárnap hajnalra mondtak talajmenti fagyot) az eddig megkezdett belterületi utak elkészülhetnek még ebben az évben Hetényben. Jövőre meg talán a többi. Pár napig nem fotózom az építkezést, mert szóltak már, hogy kezd unalmas lenni ez az "építési napló".
Ha szívesen látnátok más témát, vagy valami izgalmas rendezvényről olvasnátok beszámolót, kérlek írjatok a szecsenyiimre@freemail címre, vagy hívjatok fel: 30 4433145

1 megjegyzés:

  1. Ne add fel, ilyen fatökőek a hetényiek:) Csak a szájuk jár, de ha tenni kéne valamit, behúzzák a farkukat. Jobb is, hogy nincs önállóság, itt katasztrófa lenne. Híve megpróbál legalább valamit, ha kútfúró, ha nem, egyébként ez röhely.

    VálaszTörlés