2009. december 2., szerda

El-Szabó Kft.

Hetényegyházán az egyik legnagyobb foglalkoztatóvá nőtte ki magát az elektronikai bontó, Szabó János és Szabó Attila nagyszerű vállalkozása.
Cégek és a lakosok selejt elektronikai berendezéseit bontják szakszerűen, környezetkímélő módon. Tv, számítógép, háztartási kis- és nagygépek, hibás elektronikai eszközökből szerelik ki és csoportosítják a hasznosítható anyagokat.

A korszerű üzemben mintegy ötven megváltozott munkaképességű embernek adnak stabilan munkát, még most, a gazdasági világválság közepén is!


Több száz részre osztályozzák a szétszerelt berendezések alkatrészeit, így minden alkotóelem hasznosul.

A többlábon állás érdekében bérmunkát is végeznek, talán a Mercedes gyár beszállítójává is válhatnak nemsokára.

Kábel konfekcionálással most is egy tucat dolgozó foglalkozik.

A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása egyre nehezebb, bonyolultabb feladat. A kiváló szervezés, üzletvitel mellett empátiára, emberséges viselkedésre, önzetlen segítségre is szükség van nap mint nap.

A dolgos kezek komoly értéket állítanak elő, és egyben elősegítik a veszélyes hulladéknak minősülő elektronikai-szemét hasznosítását. Az üzemben le lehet adni a lakosság elromlott berendezéseit. Kérjük ez ne a háztartási szemét közt legyen, vagy az útárkokban! Az El-Szabó Kft. a Darányi István utca végén, a sorompó előtt balra található. Minden hétfőn egy konténer várja a hetényi lakosok elektronikai berendezéseit az üzem bejáratánál.

2 megjegyzés:

  1. Üdvözletem! Jó kezdeményezés bemutatni a hetényi cégeket, vállalkozásokat. Sokan akik itt élünk nem is vagyunk tisztában hogy milyen cégek vannak körülöttünk. Csak igy tovább!

    FJ

    VálaszTörlés
  2. Végre nem kell a kukába csempészni a rossz telefont, számítógépet. A kisebbségi gyüjtögetés is gyakran úgy végződik, hogy a nem piacképes alkatrész az árokba landol.

    VálaszTörlés