2010. február 2., kedd

KIT VÁLASZTANÁL HETÉNY POLGÁRMESTERÉNEK?

A szavazás befejeződött, a nem túl aktív részvétel eredménye azonban így is tanulságos. Nagy Lászlót nem támogatták, jelenleg „hivatalban” lévő képviselő asszony szerény 4%-ot ért el, Dr. Kassai rendőrkapitányunk 8%-ot kapott, a szavazók ötöde más jelöltben gondolkodik, Dr. Nádasdi Miklós 24%-al ezüstérmes, és játékunk nyertese Bhaget Iskander fotóművész 44%-al.
Iszi bácsi sikere nem volt meglepetés. Nagyon sokan szeretik, tisztelik, elismerik közösségi munkáját, fontos a szava településünkön.
Megígérte, hogy időt szakít egy hosszabb interjúra, de most meghalni sincs ideje. Egy nagyszabású fotó-kiállításra készül. Az első állomás Kairó, majd több közel-keleti ország következik. Képein keresztül nyit ablakot hazánkra e távoli országokban. Jellegzetes tájaink, életformáink, a hétköznapi emberek arcai, kezek, művészek portréi sorakoznak a műteremben, csomagolásra várva.
Nem tudott a szavazásról, szerényen nem kommentálja az eredményt. Kávé közben azért szemléletesen elmeséli, hogy közéletünkben jó lenne kicsit tanulnunk a sporttól. Ha két fél küzd, harcol (sportszerűen) a mérkőzés végén kezet fognak, megölelik egymást. Tisztelni kell a „sporttársat”, hiszen egymásra vannak utalva, egymás nélkül értelmetlen létezésük!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése